Продавам машини с марката MAKALON на ТОП цена от Mashini

33 лева
30.11.2022 131 ID 6210
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката MAKALON на ТОП цени

Марката Макалон все още е нова марка, но позициите й на българския пазар се затвърждават. При нас ще намерите разнообразие от конектори, удължители, електрически ключове и контакти, отоплителна техника и др. Всички конектори, контакти, щепсели и резервни части са сертифицирани по най-високите стандарти ISO в Европейския съюз и са подходящи за работа с електрическо захранване (АС и високо напрежение). Марката Macallon се наложи стабилно на европейския пазар със своите продукти за високо напрежение, макари за електрически кабели и ръчни трифазни разединители. И резервни части за табла и трафопостове. Марката Makalon разработва и продукти в областта на отоплението и енергоспестяването. Част от продуктовото портфолио на Makalon включва влагоуловители, абсорбатори, нагреватели и др.

Машини.Бг сме официален дилър на търговската марка MAKALON и предлагаме на нашите клиенти техника за обработка на тръби и други консумативи с марка МАКАЛОН с високо качество и конкуренти цени.

Изберете Mashini.bg защото ние:
• Предлагаме до 2 години гаранция за машини с марка Makalon;
• Поддържаме постоянни наличности и разнообразен асортимент от продукти с марка Makalon;
• Предлагаме най-доброто съотношение между качество и цена на продукти с марка Makalon;
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марка Makalon.

Ако желаете да закупите машини с марка Makalon представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони.

В „Машини.Бг“ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.

МАШИНИ БГ предоставяме на клиентите си комплексно обслужване, а нашите експерти винаги са готови да дадат квалифицирана консултация по всякакви въпроси, свързани с предлаганите от нас продукти и оборудване.
Споделяне
Свързани обяви