Продавам машини с марката KREG TOOL на ТОП цена от Mashini

54 лева
30.11.2022 149 ID 6162
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката KREG TOOL на ТОП цени

Kreg е първокласен инструмент и аксесоар за най-високите изисквания!
Компанията KREG Tool (САЩ) е един от водещите производители на висококачествени устройства за дървообработване. Започва своята история през 1986 г. с изобретението на Крейг Зомерфелд, който проектира и произвежда удобна и лесна за използване система KREG JIG за скрити връзки на дървени части. Продуктът бързо набира популярност и постепенно компанията KREG Tool става лидер в областта на производството на проводници за "наклонени винтови" връзки. Сега инструментите на KREG са силно свързани с първокласно качество на продукта и иновативни постижения.

Компанията KREG Tool е специализирана в производството на широка гама от продукти: системи за скрити връзки "на наклонен винт" в различни конфигурации, специални самонарезни винтове и щепсели, фрезови маси и тяхното оборудване, монтажни маси и скоби, устройство за фиксиране и затягане, високо прецизни фрезови системи, ъглови ограничители и водачи, оборудване за пробиване на отвори, устройство за рязане.

Машини.Бг сме официален дилър на търговската марка KREG TOOL и предлагаме на нашите клиенти аксесоари за измервателна техника, аксесоари за режещи машини, работни маси и тезгяси, стойки, лати и стативи, ъгломери и други с марка KREG TOOL с високо качество и конкуренти цени.
Изберете Mashini.bg защото ние:
• Предлагаме до 2 години гаранция за машини с марка Kreg Tool;
• Поддържаме постоянни наличности и разнообразен асортимент от продукти с марка Kreg Tool;
• Предлагаме най-доброто съотношение между качество и цена на продукти с марка Kreg Tool;
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марка Kreg Tool.
Ако желаете да закупите машини с марка KREG TOOL представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони. В „Машини.Бг“ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.
Споделяне
Свързани обяви