Продавам машини с марката FINI NUAIR на ТОП цена от СМХ

549 лева
30.11.2022 127 ID 6071
Описание:
СМХ BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката FINI NUAIR на ТОП цени

На световния пазар се обръща специално внимание на оборудването, което работи със сгъстен въздух. Ако вземем предвид компресорното оборудване, тогава основните му производители се намират в Италия. И лъвският дял от такова оборудване се произвежда от Fini (Италия) , която е основана през 1952 г. Сред предимствата на тази компания може да се открои качеството и надеждността на цялото произведено оборудване и аксесоари за него. Всички произведени продукти се използват днес в различни индустрии.

Всеки ден фабриките на Fini произвеждат до 3 хиляди единици различно оборудване. Това вече говори за голямото му търсене. В момента фабриките на корпорацията Fini Nuair Spa се произвеждат под марки като: FINI, DARI, NUAIR, SHAMAL, MEDICAIR, FSN, както и POWER SYSTEMS.

Смх.Бг сме официален дилър на търговската марка FINI NUAIR и предлагаме на нашите клиенти компресори за въздух с марка FINI NUAIR с високо качество и конкуренти цени .

Изберете смх.bg защото ние:
• Предлагаме до 2 години гаранция за машини с марка FINI NUAIR;
• Поддържаме постоянни наличности и разнообразен асортимент от продукти с марка FINI NUAIR;
• Предлагаме най-доброто съотношение между качество и цена на продукти с марка FINI NUAIR;
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марка FINI NUAIR.

Ако желаете да закупите машини с марка FINI NUAIR представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони. В „Смх.Бг“ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.

СМХ БГ предоставяме на клиентите си комплексно обслужване, а нашите експерти винаги са готови да дадат квалифицирана консултация по всякакви въпроси, свързани с предлаганите от нас продукти и оборудване.
Споделяне
Свързани обяви