Продавам компресори с марката FINI на ТОП цена от CMX

582 лева
30.11.2022 134 ID 6070
Описание:
CMX BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката FINI на ТОП цени

Както обикновено в света на компресорното оборудване, основните компании са децата на Италия. Компанията Fini, която е основана през 1952 г. от група съмишленици, водени от Enzo Fini, не е изключение. Пътят към световното признание започва с производството на двигатели, които през 1956 г. формират основата на електрическия компресор. Fini днес е постоянен производител на компресорно оборудване. На пазара можете да видите различни видове компресори от тази марка. Обединява ги едно – иновативност, качество, надеждност, ориентираност към клиента.
Повече от половин век история е буквално наситена със значими събития в областта на производството на оборудване за сгъстен въздух, а фактът, че компанията Fini все още не стои неподвижна в своето развитие, говори за постоянство и отдаденост на своя потребител.

Cmx.Бг сме официален дилър на търговската марка FINI и предлагаме на нашите клиенти компресори за въздух и пневматични инструменти с марка ФИНИ с високо качество и конкуренти цени .

Изберете cmx.bg защото ние:
• Цената на компресорите FINI е от оторизиран дилър и е най-достъпната на пазара.
• На редовните партньори се предоставят персонални отстъпки от цената на едро.
• Осигурява се бърза доставка в цяла страна
• Всички компресори са гарантирани от 12 до 24 месеца, в зависимост от модела на закупеното оборудване.

Ако желаете да закупите машини с марка FINI представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони. В „Cmx.Бг“ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.

CMX БГ предоставяме на клиентите си комплексно обслужване, а нашите експерти винаги са готови да дадат квалифицирана консултация по всякакви въпроси, свързани с предлаганите от нас продукти и оборудване.

Обадете се сега!
Споделяне
Свързани обяви