Продавам машини с марката ELECTROMEM на ТОП цена от Mashini

66 лева
30.11.2022 139 ID 6017
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката ELECTROMEM на ТОП цени

Повече от 40 години ELECTROMEM са специализирани в производството на зарядни устройства и стартери за батерии. От време на време разширяват тяхната гама от продукти, за да обслужват изцяло автомобилния пазар със зарядни устройства за батерии, авариен усилвател, тестери за батерии и алтернатори, сервизни работи и инструменти за диагностика. Благодарение на развитието на нови дейности и увеличаването на производството, през 2016 г. се преместиха от историческото място в Mussolente на по-голямо и модерно място в Crespano del Grappa, на склоновете на планината Grappa, между Asolo и Bassano . От юли 2018 г. ELECTROMEM станаха част от американската група Schumacher Electric Corporation, лидер в производството на зарядни устройства и бустери за акумулатори за американския и международния пазар.

Машини.Бг сме официален дилър на търговската марка Electromem и предлагаме на нашите клиенти зарядни и стартерни устройства, инструменти за анализ, куфар и шкафове с инструменти с марка ELECTROMEM с високо качество и конкуренти цени .

Изберете Mashini.bg защото ние:
• Предлагаме до 2 години гаранция за машини с марка Electromem;
• Поддържаме постоянни наличности и разнообразен асортимент от продукти с марка Electromem;
• Предлагаме най-доброто съотношение между качество и цена на продукти с марка Electromem;
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марка Electromem.

Ако желаете да закупите машини с марка ЕЛЕКТРОМЕМ представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони.

В „Машини.Бг“ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.

Обадете се сега!
Споделяне
Свързани обяви