Продавам машини с марката CONFORTO на ТОП цена от Mashini

212 лева
30.11.2022 121 ID 5995
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката CONFORTO на ТОП цени

Conforto Srl е италианска фабрика, която произвежда широка гама от предимно повърхностни помпи повече от 40 години. Компанията е основана през осемдесетте години на базата на опит, натрупан в електромеханичната област и през годините е синоним на технологично развитие в своя сектор. Посветена на проектирането и конструирането на центробежни и потопяеми електрически помпи, опитвайки се да отговори на нуждите на клиентите, компанията винаги е извършвала своя бизнес успешно, консолидирайки водеща позиция на национално ниво и придобивайки престижна позиция и на международно ниво. Непрекъснатото осъвременяване, компетентността и натрупаният опит доведоха до разширяване на бизнеса чрез предоставяне на продукт с най-високо качество и в същото време ефективна услуга. Започвайки от основните моменти, които винаги са характеризирали дейността като проектиране, конструиране, монтаж и тестване, компанията винаги се е опитвала постоянно да подобрява нивото на качество, което характеризира продукта, като също така предлага гаранционно обслужване, съвети и помощ чрез прецизно и точно техническо обслужване.

Машини.Бг сме официален дилър на търговската марка CONFORTO и предлагаме на нашите клиенти градински помпи и центробежни помпи с марка КОНФОРТО с високо качество и конкуренти цени .

Изберете Mashini.bg защото ние:
• Предлагаме помпи Conforto с в исоки хидравлични характеристики, разумни цени, най-високо качество;
• Предлагаме до 2 години гаранция за машини с марка Conforto;
• Поддържаме постоянни наличности и разнообразен асортимент от продукти с марка Conforto;
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марка Conforto.

Ако желаете да закупите машини с марка CONFORTO представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони.
Споделяне
Свързани обяви