Продавам машини с марката LEO PUMPS на ТОП цена от CMX BG

108 лева
30.11.2022 136 ID 5879
Описание:
CMX BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката LEO PUMPS на ТОП цени

CMX BG продава цялата гама продукти с марка LEO. Можете да закупите помпа LEO (ЛЕО) за домашни цели и промишлени приложения. Има модели за различни видове кладенци, автономни канализационни системи, приложения за басейни и градински напоителни системи. Помпите също се използват широко в промишлено оборудване и специално оборудване. В нашата компания можете да поръчате помпи и комплектни помпени станции. Всеки продукт преминава внимателен контрол, различни видове тестове и сертифициране. Помпите се доставят напълно сглобени. Пакетът съдържа технически паспорт, подробно ръководство с инструкции за потребителя, електрически схеми, гаранционна карта. Монтажът и пускането в експлоатация трябва да се извършват при спазване на всички изисквания на стандартите и препоръките на производителя.

Cmx.Бг сме официален дилър на търговската марка LEO PUMPS и предлагаме на нашите клиенти хидрофори, градински помпи, потопяеми помпи, сондажни помпи, дренажни помпи, центробежни помпи, циркулационни помпи, фонтанни помпи, помпи за мръсна вода, аксесоари за хидрофори и аксесоари за водни помпи с марка LEO PUMPS с високо качество и достъпни цени.

Защо да изберете cmx.bg:
• Цената на помпите LEO от оторизиран дилър е най-достъпната на пазара.
• На редовните партньори се предоставят персонални отстъпки от цената на едро.
• Осигурява се бърза доставка в цяла страна
• Всички помпи са гарантирани от 12 до 24 месеца, в зависимост от модела на закупеното оборудване.

Официалният сайт „Cmx.Бг“ съдържа пълен каталог с продукти. Тук са представени всички линии и модели, включително най-новите иновации, които едва наскоро се появиха на пазара. За всяка позиция можете да видите подробно описание, посочени са обхват, функционалност, размери и други характеристики. Можете да закупите помпи LEO (ЛЕО) с доставка с едно кликване, просто като изберете необходимите артикули в каталога.
Споделяне
Свързани обяви