Продавам машини с марката MATABI на ТОП цена от Mashini

45 лева
30.11.2022 170 ID 5858
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката MATABI на ТОП цени

Търговската марка Matabi е структурно подразделение на испанската компания GOIZPER S. Coop. От откриването си през 1959 г. до наши дни компанията се е специализирала в производството на ръчни пръскачки и прахоуловители за селското стопанство, градинарството, индустрията, строителството, поддръжката на автомобили, професионалното почистване и дезинфекция, здравеопазването и ветеринарната медицина. Goizper разполага със собствен технологичен център за изследване и развитие, който е насочен към намиране на оптимални решения и подобряване на производителността на продуктите. Площта на производствените помещения на компанията надхвърля 35 000 m 2 .

Машини.Бг сме официален дилър на търговската марка МАТАБИ и предлагаме на нашите клиенти техника и оборудване за двор и градина, аксесоари за градинска техника, акумулаторни батерии и зарядни устройства с марка MATABI с високо качество и достъпни цени.

Защо да изберете Mashini.bg:
• Цените на продукти с марка MATABI е от оторизиран вносител и са най-достъпните на пазара;
• На редовните партньори се предоставят персонални отстъпки от цената на едро;
• Осигурява се бърза доставка в цяла страна;
• Всички продукти с марка MATABI са гарантирани от 2 до 3 години, в зависимост от модела на закупеното оборудване.

Ако желаете да закупите машини с марка MATABI представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони. В „Машини.Бг“ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.

МАШИНИ БГ предоставяме на клиентите си комплексно обслужване, а нашите експерти винаги са готови да дадат квалифицирана консултация по всякакви въпроси, свързани с предлаганите от нас продукти и оборудване.
Споделяне
Свързани обяви