Продавам машини с марката KOENNER-SOEHNEN на ТОП цена от СМХ BG

176 лева
30.11.2022 162 ID 5833
Описание:
СМХ BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката KOENNER-SOEHNEN на ТОП цени

Търговската марка Könner&Söhnen принадлежи на немската компания DIMAX Int. GmbH. Könner&Söhnen е млада и динамично развиваща се марка, чиято основна цел и мисия е производството на висококачествени генератори и градинска техника на достъпна цена, придържайки се към мотото "Традиционно немско качество". Всички продукти на марката се произвеждат на модерни и високотехнологични производствени линии, под наблюдението на квалифицирани немски инженери и технолози. Продуктите на марката се продават успешно на пазарите в Европа и Северна Америка. Марката Könner & Söhnen планира разширяване на гамата, както и въвеждането на иновативни технологии. Под логото на Könner&Söhnen се произвеждат дизелови, бензинови и газо-бензинови генератори, инверторни генератори, ATS автоматика, бензинови и електрически култиватори, мотопомпи.

Смх.Бг сме официален дилър на търговската марка KOENNER-SOEHNEN и предлагаме голям асортимент на бензинови монофазни генератори, инверторни генератори за ток, дизелови монофазни генератори, инструменти за обработка на почва, машини за рязане и кастрене, подопочистващи машини, бензинови трифазни генератори, бензинови помпи и аксесоари за генератори с марка KOENNER-SOEHNEN с високо качество и конкуренти цени .

Изберете смх.bg защото ние:
• Предлагаме до 2 години гаранция за машини с марка Könner&Söhnen;
• Поддържаме постоянни наличности и разнообразен асортимент от продукти с марка Könner&Söhnen;
• Предлагаме най-доброто съотношение между качество и цена на продукти с марка Könner&Söhnen.

Ако желаете да закупите машини с марка KOENNER-SOEHNEN представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони.

В СМХ.Бг предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.
Споделяне
Свързани обяви