Продавам машини с марката RODCRAFT на ТОП цена от СМХ

170 лева
04.12.2022 260 ID 6500
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката СМХ на ТОП цени

От 1974 г. марката Rodcraft е символ на качествени инструменти, оборудване и услуги. Основана в Германия, Rodcraft се превърна във водещ световен производител на пневматични инструменти, оборудване за ремонт на автомобили и оборудване за индустриална поддръжка. Благодарение на политиката на компанията за научноизследователска и развойна дейност, много от инструментите на Rodcraft се произвеждат с патентовани технологии, като гамата композитни шлифовъчни инструменти или най-новите модели ударни гайковерти.

С добре развити канали за дистрибуция в Европа и мрежа от регионални офиси по целия свят, Rodcraft присъства в повече от 80 страни по света. Нашите офиси се намират там, където е удобно за нашите клиенти, за да могат да разчитат на бързо и качествено обслужване и техническа поддръжка. Когато купувате инструмент на Rodcraft, можете да сте сигурни, че избирате качество, висока производителност и някои от най-добрите технологии на пазара днес.

Смх.Бг сме официален дилър на търговската марка Rodcraft и предлагаме на нашите клиенти пневматични инструменти, шлайфащи машини, скоби и преси за лагери, горелки, къртачи, пясъкоструйки и режещи машини с марка Rodcraft с високо качество и конкуренти цени.

Изберете Смх.bg защото ние:
• Предлагаме от 1 до 2 години гаранция за машини с марка Rodcraft, в зависимост от модела на закупеното оборудване.
• Поддържаме постоянни наличности и разнообразен асортимент от продукти с марка Rodcraft;
• Предлагаме най-доброто съотношение между качество и цена на продукти с марка Rodcraft;
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марка Rodcraft.

Ако желаете да закупите машини с марка РОДКРАФТ представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони.

В „Смх.Бг“ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.
Споделяне
Свързани обяви