Продавам машини с марката Atlas Copco на ТОП цена от CMX BG

698 лева
30.11.2022 70 ID 5831
Описание:
CMX.BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на МАШИНИ с марката Atlas Copco на ТОП цени

Atlas Copco е шведска мултинационална индустриална компания. Произвежда промишлени инструменти и оборудване. Atlas Copco разработва, произвежда, обслужва и отдава под наем промишлени инструменти, въздушни компресори (той е водещ световен производител), строителни и монтажни системи. Групата работи в четири области: компресорна техника, вакуумна техника, енергийна технология и промишлена технология.

CMX BG предлага богат асортимент на продукти с марката Atlas Copco: бензинови монофазни генератори, бензинови трифазни генератори, инвенторни генератори за ток, къртачи, режещи и строителни инструменти, стандартни инструменти и всичко необходимо за уплътняване и трамбоване.

CMX БГ предлагаме на нашите клиенти:
• до две години гаранция на продукти с марката Atlas Copco
• сервиз и ремонт на марката Atlas Copco
• компоненти за продукти с марката Atlas Copco
• постоянни наличности на продукти с марката Atlas Copco
• най-ниски и конкурентни цени на българския пазар

Искате ли да спестите време и пари за закупуване на качествени стоки за строителство и ремонт? Ние предлагаме на нашите клиенти широка гама от продукти, от които определено имате нужда. Сега не е нужно да прекарвате часове в пазаруване. Имаме всичко: в един магазин можете да закупите качествени стоки на достъпни цени и да направите поръчка директно на сайта на CMX.Бг. Очакваме Ви!!

В CMX БГ предлагаме всякакъв друг вид машини и инструменти за домашния майстор, строителя и индустрията.

Обадете се сега!
Споделяне
Свързани обяви