Продавам машини с марката Husqvarna на ТОП цена от СМХ BG

101 лев
30.11.2022 135 ID 5812
Описание:
СМХ BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката Husqvarna на ТОП цени
Шведска компания, която се счита за най-големият производител в света на всички видове градински инструменти, косачки, култиватори и малки трактори. Триони от тази марка, мотоциклети и различни инструменти за обработка на камък също са много известни. В допълнение към самата марка Husqvarna, тя притежава редица други марки, както известни по света (Gardena, McCulloch, Diamant Boart, Weedeater, Dixon), така и открити почти изключително в скандинавските страни (Zenoah, Bluebird, Klippo, Flymo) . Немската компания BMW също има право да използва марката Husqvarna върху мотоциклети. Husqvarna е една от най-старите компании в света, основана в Швеция през 1689 г. В онези дни компанията произвежда едни от най-добрите мускети по това време. И тогава бяха положени основите на мощно инженерно предприятие, което днес ви позволява да произвеждате едни от най-добрите продукти в света, включително шевни машини, строително оборудване и инструменти за градинарство, паркове и грижи за горите.
СМХ БГ сме официален представител на Husqvarna в България и предлагаме богат асортимент от инструменти за двор и градина, техника за рязане и кастрене, машини за уплътняване и трамбоване, продукти за обработка на бетон, инструменти за рязане на строителни материали, прахосмукачки, парочистачки, акумулаторни косачки и много други с марката Husqvarna на изгодни цени .
Защо да изберете Смх.bg:
• Предлагаме Гаранция и Извънгаранционен сервиз на продукти с марка Husqvarna;
• Голяма част от предлаганите продукти и резервни части са постоянно на склад, което дава възможност при спешна доставка на оборудване или ремонт доставката да е в най-кратки срокове;
• Предлагаме най-доброто съотношение между качество и цена на продукти с марка Husqvarna.
Ако желаете да закупите техника с марка Husqvarna, представени в онлайн магазина на компанията ни, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони.
Споделяне
Свързани обяви