Продавам машини с марката HUBITOOLS на ТОП цена от СМХ BG

49 лева
30.11.2022 158 ID 5811
Описание:
СМХ BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката HUBITOOLS на ТОП цени

С над 40 години опит в продажбата на иновативни инструменти, белгийската компания Hubitools се превърна в ключов партньор в автомобилния и индустриалния бизнес с ремонти. Hubitools предоставя най-иновативните и качествени инструменти в областта на специализираната механика, диагностика и контрол, инспекция, електронно тестване и маркиране.
Hubitools ще ви предложи набор от продукти от висок клас, които няма да намерите никъде другаде, но също и качество на услугата и гъвкавост. Маркетингът на Hubitools също създава демонстрационни видеоклипове, които са чудесен инструмент за демонстриране на характеристиките на продуктите

СМХ БГ сме официален вносител на HUBITOOLS в България и предлагаме инструменти за анализ, авто ръчни инструменти, инструменти за ремонт на двигатели, помпи за масла и горива, спирачки, работни лампи и прожектори, зарядни устройства и стартерни устройства, стандартни инструменти и много други артикули с марката HUBITOOLS на ТОП цени .

Защо да изберете смх.bg:
• Предлагаме 2 години гаранция за машини с марка HUBITOOLS
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марката HUBITOOLS
• Доставяме части за марката HUBITOOLS
• Разполагаме с постоянни наличности от продукти с марка HUBITOOLS

Ако желаете да закупите машини с марка HUBITOOLS, представени в онлайн магазина на компанията, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони. Очакваме Ви! В СМХ БГ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.

Започнете да пазарувате в нашия онлайн магазин сега. Изберете инструменти и аксесоарите за продуктивна работа!

Обадете се сега!
Споделяне
Свързани обяви