Продавам машини с марката Honda на ТОП цена от СМХ BG

229 лева
30.11.2022 131 ID 5810
Описание:
СМХ BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката Honda на ТОП цени

Honda е основана през 1946 г. в Япония. Основател - Соичиро Хонда, състезател и изобретател. Първото печелившо изобретение е мотопедът. След като търсенето започва да расте, японският изобретател се замисля за собствената си компания Honda Technical Research Institute. Политиката на компанията е насочена към висока производителност, маневреност и издръжливост. В компанията работят над 200 хиляди висококвалифицирани специалисти, които разработват индустриални продукти, използвайки иновативни технологии.

Смх БГ сме официален представител на ХОНДА в България и предлагаме богат асортимент от техника за двор и градина, бензинови монофазни генератори, бензинови двигатели, бензинови помпи, аксесоари за градинска техника, бензинови трифазни генератори, дренажни помпи, инверторни генератори за ток, инструменти за рязане и кастрене, техника за обработка на почва с марката Honda на ТОП цени .

Защо да изберете смх.bg:
• Предлагаме Гаранция и Извънгаранционен сервиз на продукти с марка Honda;
• Голяма част от предлаганите продукти и резервни части са на склад, което дава възможност при спешна доставка на оборудване или ремонт доставката да е в най-кратки срокове;

Ако желаете да закупите машини с марка Honda, представени в онлайн магазина на компанията, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони. Очакваме Ви! В СМХ БГ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.

Започнете да пазарувате в нашия онлайн магазин сега. Изберете инструменти и аксесоарите за продуктивна работа!

Обадете се сега!
Споделяне
Свързани обяви