Продавам машини и инструменти с марката Ceta Form на ТОП цена от CMX BG

77 лева
30.11.2022 125 ID 5741
Описание:
CMX BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката Ceta Form на ТОП цени

Производител на професионални ръчни инструменти Ceta Form (Турция). Компанията е основана през 1975 г. и в резултат на динамично развитие и запазване на традиционното качество на инструментите, в момента е лидер в страната в разработката и производството на професионални ръчни инструменти за промишлена употреба.

CMX BG Ние сме официален вносител на Ceta Form за България и предлагаме стандартни инструменти, тръбни ключове, авто ръчни инструменти, аксесоари за пробивни машини, режещи инструменти и много други инструменти и машини с марката Ceta Form на ТОП цени.

Защо да изберете CMX.bg:
• Предлагаме гаранционен сервиз на продукти Ceta Form до 2 години.
• Голяма част от предлаганите продукти и резервни части са на склад, което дава възможност при спешна доставка на оборудване или ремонт доставката да е в най-кратки срокове.
• Даваме най-доброто съотношение между качество и цена.

Ако искате да закупите машини с марка Ceta Form, предлагани в онлайн магазина на компанията, моля, направете поръчка на нашия уебсайт или ни се обадете. Очакваме Ви! В CMX БГ доставяме и всички други видове машини за домашни майстори, строители и промишленост. Обади се сега!
Споделяне
Свързани обяви