Продавам машини с марката BRIGGS & STRATTON на ТОП цена от CMX BG

123 лева
30.11.2022 129 ID 5709
Описание:
CMX.BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на МАШИНИ с марката BRIGGS & STRATTON на ТОП цени

Историята на концерна Briggs & Stratton (Бриггс и Страттон) - световен лидер в производството на двигатели с общо предназначение и силови продукти - започва през 1908 г. в град Милуоки (САЩ, Уисконсин). Днес Briggs & Stratton продължава да бъде най-големият концерн в своята област с 10 собствени фабрики, разположени в Северна Америка, Европа и Азия, а продуктите му се използват от повечето от най-големите световни производители на градинско оборудване и енергийни продукти, като: Viking , Husqvarna, MTD , AL-KO, EUROPOWER и много други. Корпорацията предлага на своите клиенти повече от 100 модела двигатели с общо предназначение и силови продукти, които могат да бъдат обслужвани от сертифицирани дилъри (повече от 30 000 компании) в повече от 100 страни по света.


CMX BG предлага голяма разнообразие продукти с марка Briggs & Stratton: аксесоари за градинска техника, бензинови двигатели, бензинови монофазни генератори, бензинови помпи, водоструйки, пароструйки и инверторни генератори за ток.

CMX БГ сме официален дилър на марката Briggs & Stratton:
• предлагаме гаранция
• предлагаме сервиз и ремонт на марката Briggs & Stratton
• предлагаме части за марката Briggs & Stratton
• постоянно поддържаме големи наличности на продукти с марката Briggs & Stratton
• предлагаме най-ниски цени на пазара

Ако желаете да закупите машини с марка Briggs & Stratton, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони. Очакваме Ви! В CMX БГ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.

Обадете се сега!
Споделяне
Свързани обяви