Продавам машини с марката KNIPEX на ТОП цена от Mashini

75 лева
30.11.2022 157 ID 5657
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката KNIPEX на ТОП цени

KNIPEX е основана през 1882 г. Първоначално е създаден от Карл Густав Пуч като малка ковачница. Работата е извършена в мазето на къщата, ръчно ковани чукове и щипки за подковаване на коне. Тази специализация на дейност доведе немската компания KNIPEX до списъка на световните лидери в производството на клещи: резачки за тел, клещи и други инструменти от този тип. Най-широкият асортимент (около 1000 артикула) обхваща различни области в индустрията и занаятите. Техническото предимство на KNIPEX се състои в производството на продукти на собствени машини, които те проектират и изграждат за себе си. Контролът на качеството през целия производствен цикъл е неразделна част от техническия процес. Принципът на KNIPEX е да поддържа отношения с клиентите, да установява високи стандарти за качество, да се грижи за обществото и околната среда. KNIPEX вече е мощна група, предлагаща широка гама от инструменти с функционалност, а лесното и удобно използване при изпълнението на работата е синоним на KNIPEX . Човек, който веднъж е опитал инструмента KNIPEX, няма да трябва да обяснява колко удобно и удобно е да работите с него.

Машини.Бг сме официален вносител на търговската марка КНИПЕКС и предлагаме на нашите клиенти стандартни инструменти, режещи машини и други инструменти с марка KNIPEX с високо качество и ниски цени .

Изберете Mashini.bg защото ние:
• Предлагаме до 2 години гаранция за машини с марка KNIPEX;
• Поддържаме постоянни наличности и разнообразен асортимент от продукти с марка KNIPEX;
• Предлагаме най-доброто съотношение между качество и цена на продукти с марка KNIPEX.

Ако желаете да закупите машини с марка KNIPEX представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони. В Машини.Бг предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.
Споделяне
Свързани обяви