Продавам машини с марката JCB на ТОП цена от Mashini

79 лева
30.11.2022 68 ID 5646
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката JCB на ТОП цени

JCB е марка от Великобритания, която е известна в целия свят като производител на най-добрите строителни машини и оборудване. Историята на компанията има повече от 70 години, а нейните продукти могат да бъдат намерени в 150 страни по света. JCB има собствени фабрики на четири континента: Европа, Индия, САЩ, Китай и Бразилия. В допълнение към строителната техника, JCB произвежда различни ръчни инструменти: резачки за тел, отвертки, ножици, клещи, измервателни инструменти, консумативи и аксесоари за чукове, гаечни ключове, отвертки и други продукти. Всичко това се произвежда основно във фабрика в Китай под наблюдението на британски специалисти.

Машини.Бг сме официален вносител на търговската марка JCB и предлагаме на нашите клиенти акумулаторни винтовери, акумулаторни батерии и зарядни устройства, режещи машини, куфари и шкафове с инструменти, акумулаторни гайковери, акумулаторни перфоратори и много други инструменти с марката JCB на ниски цени .

Изберете Mashini.bg защото ние:
• Предлагаме до 2 години гаранция за машини с марка JCB
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марката JCB
• Разполагаме с резервни части за марката JCB
• Поддържаме постоянни наличности и разнообразен асортимент от продукти с марка JCB
• Предлагаме най-доброто съотношение между качество и цена на продукти с марка JCB

Ако желаете да закупите машини с марка JCB представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони. В Машини.Бг предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.
Споделяне
Свързани обяви