Продавам машини с марката Jansen на ТОП цена от Mashini

129 лева
30.11.2022 171 ID 5631
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката Jansen на ТОП цени

Jansen - качествена немска градинска и комунална техника от 1984г. Какво отличава Jansen от другите производители на градинско, помощно и селскостопанско оборудване? - Експертиза, обслужване и ориентация към клиента! Jansen е основана през 1984 г. и оттогава са специализирани в техническо оборудване и машини. Мисията на Jansen е да предлага висококачествено оборудване и машини на справедлива цена. Стандартите за качество, които си поставят, са много високи и непрекъснато подобряват техните продукти. Jansen предлага широка гама от оборудване, от цепачки за дървени трупи до ремаркета за дървен материал до циркулярни триони за дърва за огрев. В нашата продуктова гама ще намерите продукти и в много други категории.
Машини.Бг сме официален вносител на търговската марка ЯНСЕН и предлагамена нашите оборудване за обработка на почва, инструменти за рязане и кастрене, техника за двор и градина, мини дъмпери, подопочистващи машини, резачки за дърва и други машини с марката Jansen на достъпни цени .
Изберете Mashini.bg защото ние:
• Предлагаме до 2 години гаранция за машини с марка Jansen
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марката Jansen
• Разполагаме с резервни части за марката Jansen
• Поддържаме постоянни наличности и разнообразен асортимент от продукти с марка Jansen
• Предлагаме най-доброто съотношение между качество и цена на продукти с марка Jansen
Ако желаете да закупите машини с марка Jansen представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони. В Машини.Бг предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.
МАШИНИ БГ предоставяме на клиентите си комплексно обслужване, а нашите експерти винаги са готови да дадат квалифицирана консултация по всякакви въпроси, свързани с предлаганите от нас продукти и оборудване.
Обадете се сега!
Споделяне
Свързани обяви