Продавам машини с марката GÜDE на ТОП цена от Mashini

63 лева
30.11.2022 167 ID 5618
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката GÜDE на ТОП цени
GÜDE основана през 1979 г., първата локация е в Mangoldsall, малък град близо до Kupferzell, с шепа служители и офис и складова площ от около 1500 m². Местоположението на компанията Güde е във Wolpertshausen от 2000 г. В Güde работят около 150 души в голямо разнообразие от отдели - от развитие и складиране до доставка до клиенти в Европа. Откакто се премести във Wolpertshausen, компанията се разшири във външни сервизни и търговски партньори, както и дъщерни дружества в чужбина, за да осигури близост до клиентите. GÜDE гарантират качеството за клиента: GÜDE проверяват внимателно, надеждно и по този начин гарантират качеството на техните продукти! Тестват според стриктни спецификации и с отлично обучен специализиран персонал - вътрешно и на място в производствените съоръжения! Güde присъства в над 10 европейски страни.
Машини.Бг сме официален вносител на търговската марка GÜDE и предлагаме на нашите клиенти техника за двор и градина, компресори за въздух, пневматични инструменти, режещи машини, инструменти за рязане и кастрене, шмиргели, хидрофори, резервни части за режещи машини, работни маси и незгяси, лебедки, крикове, акумулатори инструменти и много други разнообразни артикули с марката GÜDE на ТОП цени .
Защо да изберете Mashini.bg:
• Предлагаме до 2 години гаранция за машини с марка GÜDE
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марката GÜDE
• Доставяме части за марката GÜDE
• Голяма част от машините, консумативите и резервните части, които предлагаме са постоянно на склад за бърза доставка до клиентите.
Ако желаете да закупите машини с марка GÜDE, представени в онлайн магазина на компанията, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони. Очакваме Ви! В Машини БГ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.
Започнете да пазарувате в нашия онлайн магазин сега. Изберете инструменти и аксесоарите за продуктивна
Споделяне
Свързани обяви