Продавам машини с марката FLEX на ТОП цена от Mashini

119 лева
30.11.2022 152 ID 5603
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката FLEX на ТОП цени

FLEX е марка за електрически инструменти. Търговската марка FLEX предлага на клиентите широка гама от съвременни електроинструменти на достъпни цени. Всички продукти на FLEX са сертифицирани по международни стандарти и се предоставят с гаранция от производителя. Производителят внимателно контролира качеството на продуктите, като непрекъснато ги тества за съответствие с установените технически спецификации. Гамата от инструменти FLEX продължава да се актуализира, появяват се нови категории, а техническите, функционалните характеристики и дизайнът на продуктите, които вече са в гамата, се подобряват и подобряват.

Машини.Бг сме официален вносител на търговската марка ФЛЕКС и предлагаме акумулаторни винтовери, бъркалки за строителни смеси, жирафи за шлайфане на стени, машини за полиране, прахосмукачки, парочистачки, шлайфащи машини, режещи машини и други машини с марката FLEX на ТОП цени .

Изберете Mashini.bg защото ние:
• Предлагаме до 2 години гаранция за машини с марка FLEX
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марката FLEX
• Разполагаме с резервни части за марката FLEX
• Поддържаме постоянни наличности от продукти с марка FLEX

МАШИНИ БГ предоставяме на клиентите си комплексно обслужване, а нашите експерти винаги са готови да дадат квалифицирана консултация по всякакви въпроси, свързани с предлаганите от нас продукти и оборудване.

Ако желаете да закупите машини с марка FLEX представени в онлайн магазина на компанията, направете поръчка на уеб сайта ни или се обадете на нашите телефони. В Машини.Бг предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.

Обадете се сега!
Споделяне
Свързани обяви