Продавам машини с марката COMET на ТОП цена от Mashini

206 лева
30.11.2022 173 ID 5564
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката COMET на ТОП цени

Comet е основана в Италия през 1959 г. Днес Comet е международен бизнес, базиран на световно известна марка, с три производствени обекта, множество клонове и дистрибутори. Марката Comet е една от водещите марки в своя сектор с впечатляващ производствен капацитет. Под търговската марка Comet се продават уреди за високо налягане и аксесоари. Компанията вече е произвела повече от 4 милиона помпи. Продуктите на Comet се разпространяват в 130 страни и се използват по целия свят.

Оборудването Comet се използва както в ежедневието, така и за решаване на професионални проблеми: безконтактно измиване под високо налягане (автомивки с персонал и автомивки на самообслужване, сервизи, центрове за детайлизиране, автосервизи), в промишлеността и селското стопанство. Редица модели нямат аналози.

Машини БГ сме официален дилър на Комет в България и предлагаме водоструйки, пароструйки, подопочистващи машини, прахосмукачки и парочистачки с марката COMET на ниски цени .

Защо да изберете Mashini.bg:
• Предлагаме до 2 години гаранция за машини с марка COMET
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марката COMET
• Доставяме части за марката COMET
• Разполагаме с трайни наличности от продукти с марка COMET

Ако желаете да закупите машини с марка COMET, представени в онлайн магазина на компанията, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони. Очакваме Ви! В Машини БГ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.

Обадете се сега!
Споделяне
Свързани обяви