Продавам машини с марката Lavor на ТОП цена от Mashini

139 лева
30.11.2022 187 ID 5846
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката Lavor на ТОП цени

LAVORWASH започва своята история през 1975 г. в италианския град Pegognaga и повече от 40 години е един от световните лидери в производството на високотехнологично професионално почистващо оборудване. Може би най-широката и най-пълна гама от разнообразно почистващо оборудване се произвежда под марката LAVOR, което ви позволява да решавате всякакви задачи в областта на миенето и почистването, както на открити площи, така и на закрито. Линията на световноизвестния италиански производител се състои от подочистачки, еднодискови и метачни машини, машини за високо налягане, прахосмукачки за сухо почистване, прахосмукачки, прахосмукачки за килими, генератори на пара и пяна и наброява повече от 200 модела. Всички продукти на LAVOR Professional се характеризират с високо качество на изработка (в края на краищата цялата професионална линия на концерна се произвежда изключително във фабрики в Италия), ненадмината надеждност, ниски експлоатационни разходи и използването само на иновативни технологии.

Машини.Бг сме официален вносител на търговската марка ЛАВОР и предлагаме на нашите клиенти водоструйки, пароструйки, прахосмукачки, парочистачки и подопочистващи машини с марка Lavor с високо качество и ниски цени .

Изберете Mashini.bg защото ние:
• Предлагаме до 2 години гаранция за машини с марка Lavor;
• Поддържаме постоянни наличности и разнообразен асортимент от продукти с марка Lavor;
• Предлагаме най-доброто съотношение между качество и цена на продукти с марка Lavor.

Ако желаете да закупите машини с марка Lavor представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони.

В Машини.Бг предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.

Обадете се сега!
Споделяне
Свързани обяви