Продавам машини с марката BERNARDO на ТОП цена от Mashini

194 лева
30.11.2022 152 ID 5551
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката BERNARDO на ТОП цени

Семейният бизнес "PWA" е основан през 1979 г. като търговец на дребно, специализиран в продажбата на дървообработващо и металообработващо оборудване в Австрия. През 1993 г. компанията решава да премине от търговия на дребно към търговия на едро. Четири години по-късно, през 1997 г., марката BERNARDO е официално регистрирана, което е важна стъпка в развитието на компанията.

Днес, с подкрепата на международни мениджъри, компанията разпространява широка гама производствено оборудване в повече от 26 страни по света.

Машини БГ сме официален представител на Бернардо в България и предлагаме Абрихт Щрайхмус, аксесоари за пробивни машини, акумулаторни шлайфове, вентилатори индустриални, кантиращи машини, колонни бормашини, менгемета, настолни бормашини, режещи машини и много други с марката BERNARDO на ТОП цени .

Защо да изберете Mashini.bg:
• Предлагаме до 2 години гаранция за машини с марка BERNARDO
• Обслужваме и ремонтираме продукти с марката BERNARDO
• Доставяме части за марката BERNARDO
• Разполагаме с големи наличности от продукти с марка BERNARDO

Ако желаете да закупите машини с марка BERNARDO , представени в онлайн магазина на компанията, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони. Очакваме Ви! В Машини БГ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.

Обадете се сега!
Споделяне
Свързани обяви