Ръчни инструменти на ТОП цени от Mashini BG

103 лева
30.11.2022 212 ID 5504
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на Ръчни инструменти на ТОП цени

Куфари и шкафове с инструменти – Предназначени за правилно разполагане и съхранение на инструменти, оборудване, компоненти, ръчни електрически инструменти и работна документация на работното място. Здравата, изцяло заварена конструкция от квадратни тръби и листова стомана е в състояние да издържи тежки натоварвания върху рафтове и чекмеджета и осигурява добра стабилност.

Режещи и строителни – Висококачественият ръчен инструмент ще ви позволи да работите бързо, а в някои случаи използването му е за предпочитане пред електрически инструмент. Например, трион не се нуждае от никаква подготовка за работа и ще направи няколко среза по-бързо от резачка, която първо трябва да се напълни с гориво и масло, в което трябва да регулирате напрежението на веригата и след това да източите неизползваното гориво и отработете остатъците му в карбуратора. И например ръчната резачка за плочки реже в пъти по-бързо и по-икономично от електрическата.

Стандартни инструменти - най-добри цени на пазара на клещи, ключове, тръборез, тръбен ключ, вложки, тресчотка, гедоре, отвертка и много други.

В Mashini.bg постоянно ще намерите голямо разнообразие от Ръчни инструменти на доказани производители като TROTEC, KRAFTDELE, BOSH, POWERMAT, WERA, BORMANN и др. на ниски цени.

Обадете се сега! В Машини БГ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията
Споделяне
Свързани обяви