Измервателни уреди на ТОП цени от Mashini.BG

172 лева
30.11.2022 263 ID 5489
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на Измервателни уреди на ТОП цени

Лазерни нивелири – измервателни уреди за изграждане на хоризонтална, вертикална или наклонена повърхност. Повърхност се маркира чрез високочестотно въртене на лазерния лъч. Ротационните модели са предназначени за работа както на закрито, така и на открито. Те могат да начертаят референтно хоризонтално ниво в няколко точки едновременно, като лъчът се вижда на големи разстояния и при ярка слънчева светлина.

Лазерни ролетки – компактен измервателен инструмент, незаменим за строители, майстори, инженери и геодезисти. Основната цел на това устройство, макар и в никакъв случай единствената му възможност, е измерването на разстояния. Лазерните ролетки се използват както за измервания на закрито, така и за работа на открити обекти.

Ръчни нивелири - измервателен инструмент, който може да се използва за различни цели. С помощта на ръчен нивелир на сградата можете да маркирате, измервате малки разстояния, но основната му функция, разбира се, е да проверите съответствието на ъгъла на наклона на повърхността.

В МАШИНИ БГ винаги поддържаме голям асортимент от всички видове Измервателни уреди на доказани производители като ТРОТЕК, ПРОТЕКО, БОШ,СИМЕКС, МАКИТА,ФЛЕКС и много, много други на най-изгодни цени.

Обадете се сега! В Машини БГ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията
Споделяне
Свързани обяви