Акумулаторни машини на ТОП цена от Mashini BG

100 лева
30.11.2022 233 ID 5480
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на Акумулаторни машини на достъпни цени.

Акумулаторни бормашини - инструменти, които могат да пробиват дупки и да завиват винтове. Те са може би най-полезните електроинструменти за всички - от ентусиастите на „Направи си сам“ до професионалистите. Акумулаторната бормашина е инструмент, който трябва да присъства в работния комплект на всеки домашен майстор. Универсалността му улеснява работата както при затягане, така и при развиване на различни видове крепежни елементи (винтове, самонарезни винтове, винтове), както и при пробиване на отвори.

Акумулаторни батерии и зарядни устройства - с всяка година акумулаторните инструменти стават все по-популярни сред професионалистите и любителите майстори. Батерията може да натрупа заряд и след това да го предаде на електрически уред. Мобилността, мощността, екологичността, ниското ниво на шум и широките възможности за приложение правят възможно използването на батерийно оборудване там, където е невъзможно да се удължи захранващият кабел.

Акумулаторни прахосмукачки - Основното предимство на прахосмукачката, работеща с батерии, е нейният мобилен дизайн. Работят на батерии и не използват кабели. Моделите прахосмукачки се различават един от друг. Има 2 основни типа безжични устройства: ръчни и вертикални.

Машини БГ предлагат богат асортимент от акумулаторни машини от доказани марки производители: TROTEC, PROTECO, BOSH,Dewalt, Karcher,Black and Decker и много други.

„Mashini BG“ поддържаме постоянно големи наличности на акумулаторни машини на най-изгодни цени.

Ако желаете да закупите акумулаторни машини, представени в онлайн магазина на компанията, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони. Очакваме Ви!

В Машини БГ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.
Споделяне
Свързани обяви