Електро-хидравлична преса за кербоване UNIFLEX S8

27200 лева
06.02.2023 165 ID 7635
Описание:
Преса за кербоване на хидравлични маркучи S8i притежава компактна конструкция, която позволява лесна и удобна работа с машината.

Използването на удължени челюсти за запресоване ви дава възможност да кербовате дори 90 ° накрайници с размери до 2“ с изпитаната и безпроблемна технология с тефлонови плъзгачи. Технологията не изисква гресиране, което освен по-дълъг живот на оборудването, Ви гарантира изключително чисто асемблиране и почти никакво сервизно обслужване.

Включени челюсти в комплект с машината: PB Ø 17, 20, 24, 28, 32, 40, 44, 50, 57, 71

*Цената е без ДДС

* Първоначално обслужване - зареждане с масло HLP 46 DIN51524, контакт, щепсел - 367 лв без ддс

* Електро-хидравличната преса за кербоване на маркучи се предлага по заявка. За запитвания, наличности и персонални оферти, моля свържете се с наш консултант - 0890901205.

Фирма Ди Ай Ес ЕООД е директен вносител и търговец на широка гама хидравлични и индустриални маркучи, накрайници, машини за асемблиране както и аксесоари за тях. Работим с почти всички европейски производители, което ни позволява да предлагаме гъвкави решения и цени, за Вашите нужди.

В складовата ни база в гр. Варна поддържаме постоянни наличности на почти всички видове широко разпространени маркучи, както и специализирани маркучи за различните индустрии.

В гр. Велико Търново се намира и нашето ателие за хидравлика и пневматика, където на място можете да получите консултация, оферта и да Ви бъде сглобен маркуч с накрайници.

Изпращаме с Еконт до всички точки на страната, в рамките на един, два дни.
Споделяне
Свързани обяви