Силиконово коляно преходно 45 градуса

40.6 лева
06.02.2023 44 ID 7610
Описание:
Налични размери:

Ø 50-55 mm - 40,60лв.
Ø 50-70 mm - 43,45лв.
Ø 51-57 mm - 41,50лв.
Ø 51-60 mm - 46,10лв.
Ø 57-63 mm - 47,90лв.

Приложение: Силиконовото преходно коляно 45° се използва в автомобилната индустрия - за товарни и леки автомобили и автобуси. Прилага се за свързване на системи с различни диаметри - използва се като редукия.

Съединенията от силикон намират приложение в системите за охлаждаща течност и въздухопроводи при турбинирани и атмосферни двигатели.

Вложка: син силикон

Оплетка: подсилена текстилна оплетка

Покритие: син силикон

Температура: -50°C / + 180°C

Работно налягане: 3 bar

Налягане на разрушаване: 9 bar

Силиконовите редуктивни колена 45° са подходящи за охладителни системи, турбо пътища, вакуумни системи и др. Основното им предимство е е устойчивост на високи температури, дълъг експлоатационен живот, стабилност, термични и електрически изолационни свойства.

За повече информация може да посетите сайта ни.

Фирма Ди Ай Ес ЕООД е директен вносител и търговец на широка гама хидравлични и индустриални маркучи, накрайници, машини за асемблиране както и аксесоари за тях. Работим с почти всички европейски производители, което ни позволява да предлагаме гъвкави решения и цени, за Вашите нужди.

В складовата ни база в гр. Варна поддържаме постоянни наличности на почти всички видове широко разпространени маркучи, както и специализирани маркучи за различните индустрии.

В гр.Велико Търново се намира и нашето ателие за хидравлика и пневматика, където на място можете да получите консултация, оферта и да Ви бъде сглобен маркуч с накрайници.

Изпращаме с Еконт до всички точки на страната, в рамките на един, два дни.
Споделяне
Свързани обяви