Кран за IBC бидон с канелка

16.4 лева
05.02.2023 205 ID 7595
Описание:
Налични размери:

Резба IBC - женска S60x6 - Резба IBC с капачка S60x6 - 16,40лв.

Кран-канелка за IBC бидон с вътрешна резба S60x6 PP

Присъединяване:

* Женска резба S 60x6

Материал:

* корпус от полипропилен

* уплътнение от полиетилен

Лост: черен, тип канелка

Приложение:

* Питейна вода

* Отпадна вода

* Леки химикали

* Торове и пестициди

Крановете за IBC бидони се присъединяват към изхода на IBC резервоара и са предназначени за контрол на изпускането на флуиди или за свързване на няколко контейнерa. Монтирани в основата на контейнера, IBC крановете позволяват контролирано разтоварване или изпускане на част от съхраняваните в резервоара течности, прахобразни или полутвърди стоки. Крановете за контейнери IBC са проектирани за безопасно, ефективно разтоварване на товара на контейнера, както и за осигуряване на лесен контрола на потока на продукта.

За повече информация може да посетите сайта ни.

Фирма Ди Ай Ес ЕООД е директен вносител и търговец на широка гама хидравлични и индустриални маркучи, накрайници, машини за асемблиране както и аксесоари за тях. Работим с почти всички европейски производители, което ни позволява да предлагаме гъвкави решения и цени, за Вашите нужди.

В складовата ни база в гр. Варна поддържаме постоянни наличности на почти всички видове широко разпространени маркучи, както и специализирани маркучи за различните индустрии.

В гр.Велико Търново се намира и нашето ателие за хидравлика и пневматика, където на място можете да получите консултация, оферта и да Ви бъде сглобен маркуч с накрайници.

Изпращаме с Еконт до всички точки на страната, в рамките на един, два дни.
Споделяне
Свързани обяви