Силиконово съединение - Редукция

10.5 лева
05.02.2023 117 ID 7590
Описание:
Налични размери:

Ø 13 mm - 10,50лв.
Ø 25 mm - 13,45лв.
Ø 25 mm - 15,20лв.
Ø 35 mm - 15,55лв.
Ø 28 mm - 13,50лв.
Ø 50 mm - 21,20лв.
Ø 60 mm - 24,80лв.

Приложение: Силиконовото съединение редукциа се използва в автомобилната индустрия - за товарни и леки автомобили и автобуси. Силиконовата редукция се прилага за свързване на системи с различни диаметри.

Съединенията от силикон намират приложение в системите за охлаждаща течност и въздухопроводи при турбинирани и атмосферни двигатели.

Вложка: син силикон

Оплетка: подсилена текстилна оплетка

Покритие: син силикон

Температура: -50°C / + 180°C

Работно налягане: 3 bar

Налягане на пръскане: 9 bar

Силиконовите редуктивни съединения (сииконови редукции) са подходящи за охладителни системи, турбо пътища, вакуумни системи и др. Основното им предимство е е устойчивост на високи температури, дълъг експлоатационен живот, стабилност, термични и електрически изолационни свойства.

За повече информация може да посетите сайта ни.

Фирма Ди Ай Ес ЕООД е директен вносител и търговец на широка гама хидравлични и индустриални маркучи, накрайници, машини за асемблиране както и аксесоари за тях. Работим с почти всички европейски производители, което ни позволява да предлагаме гъвкави решения и цени, за Вашите нужди.

В складовата ни база в гр. Варна поддържаме постоянни наличности на почти всички видове широко разпространени маркучи, както и специализирани маркучи за различните индустрии.

В гр.Велико Търново се намира и нашето ателие за хидравлика и пневматика, където на място можете да получите консултация, оферта и да Ви бъде сглобен маркуч с накрайници.

Изпращаме с Еконт до всички точки на страната, в рамките на един, два дни.
Споделяне
Свързани обяви