Тефлонов маркуч/шлаух PTFE

7.05 лева
05.02.2023 21 ID 7580
Описание:
Тефлонов маркуч/шлаух

Приложение: PTFE шлауха е подходящ за транспорт на течни и прахообразни храни, въздух, бои, горива, газове, широка гама химикали, хидравлични масла, греси и лубриканти, гореща вода и пара. PTFE се използва в агресивни работни среди в комбинация с висока температура.

Работна температура: - 60°C до + 260°C
Норми: FDA 21 CFR

Флуорополимерните тръби от PTFE се отличават с отлична химическа и температуро - устойчивост. Тефлона е изключително стабилен до температура от 260 °С. Притежава много добри диелектрични свойства. Огнеустойчивост UL94 V0.

Посочената цена се отнася за най-малкият диаметър. За конкретна цена, моля свържете се с нас.
Маркучите са налични на склад на различни дължини. За запитвания и персонални оферти, моля свържете се с нас.

Фирма Ди Ай Ес ЕООД е директен вносител и търговец на широка гама хидравлични и индустриални маркучи, накрайници, машини за асемблиране както и аксесоари за тях. Работим с почти всички европейски производители, което ни позволява да предлагаме гъвкави решения и цени, за Вашите нужди.

В складовата ни база в гр. Варна поддържаме постоянни наличности на почти всички видове широко разпространени маркучи, както и специализирани маркучи за различните индустрии.
В гр.Велико Търново се намира и нашето ателие за хидравлика и пневматика, където на място можете да получите консултация, оферта и да Ви бъде сглобен маркуч с накрайници.

Изпращаме с Еконт до всички точки на страната, в рамките на един, два дни.
Споделяне
Свързани обяви