Полиамиден шлаух PA 12

1.4 лев
31.05.2024 139 ID 7570
Описание:
PA 12 Ether HF е изключително гъвкав трислоен полиамиден шлаух, проектиран за пневматични приложения, устойчив на ниско-температурни въздействия.

Приложение: подходящ за сгъстен въздух в пневматични системи, системи работещи на вакуум, пневматични инструменти, вибратори, подвижни механични части, манипулатори и роботи. Подходящ за транспорт на вода, газове, бои, слабо агресивни химически вещества, масла, грес и някои горива*.

Конструкция: шлауха е изграден от два слоя висококачествен полиамид 12 PHL и един среден слой от полиуретан с основа етер, модифициран да се свързва химически без лепила.
Междинният слой от полиуретан подобрява гъвкавостта и устойчивостта на ниски температури.

Вътрешният и външният слой са химически устойчиви. Външният слой е устойчив на слънчева светлина и дъждовна вода (UV стабилизиран).

Температурен режим: -40⁰C до 70⁰C
Норми: DIN 73378/74234

*Моля консултирайте се относно химическата устойчивост

Посочената цена се отнася за най-малкият диаметър. За конкретна цена, моля свържете се с нас.
Маркучите са налични на склад на различни дължини. За запитвания и персонални оферти, моля свържете се с нас.

Фирма Ди Ай Ес ЕООД е директен вносител и търговец на широка гама хидравлични и индустриални маркучи, накрайници, машини за асемблиране както и аксесоари за тях. Работим с почти всички европейски производители, което ни позволява да
предлагаме гъвкави решения и цени, за Вашите нужди.

В складовата ни базав гр. Варна поддържаме постоянни наличности на почти всички видове широко разпространени маркучи, както и специализирани маркучи за различните индустрии.

В гр.Велико Търново се намира и нашето ателие за хидравлика и пневматика, където на място можете да получите консултация, оферта и да Ви бъде сглобен маркуч с накрайници.
Изпращаме с Еконт до всички точки на страната, в рамките на един, два дни.
Споделяне
Свързани обяви