Маркуч за вода OLYMPOS LD

2.13 лева
05.02.2023 112 ID 7551
Описание:
Армиран маркуч за транспортиране на вода, течности, въздух, хранителни продукти на прах, сол, пестициди и лека химия. PVC маркучът OLYMPOS LD е подходящ за транспортиране на течни и прахообразни храни, пестициди (химикали на водна основа, инцектициди и др.). Използва се като нивомер.

Режим на работа: нагнетателен
Вложка: нетоксично, прозрачно PVC
Подсилване: силноразтегливи синтетични слоеве
Покритие: прозрачно PVC позволяващо лесно инспектиране по време на експлоатация, устойчив на износване, озон и метеорологични условия. За слабо натоварени дейности

Работна температура: -5°C/+60°C

Посочената цена се отнася за най-малкият диаметър. За конкретна цена, моля свържете се с нас.
Маркучите са налични на склад на различни дължини. За запитвания и персонални оферти, моля свържете се с нас.

Фирма Ди Ай Ес ЕООД е директен вносител и търговец на широка гама хидравлични и индустриални маркучи, накрайници, машини за асемблиране както и аксесоари за тях. Работим с почти всички европейски производители, което ни позволява да предлагаме гъвкави решения и цени, за Вашите нужди.

В складовата ни база в гр. Варна поддържаме постоянни наличности на почти всички видове широко разпространени маркучи, както и специализирани маркучи за различните индустрии.

В гр.Велико Търново се намира и нашето ателие за хидравлика и пневматика, където на място можете да получите консултация, оферта и да Ви бъде сглобен маркуч с накрайници.

Изпращаме с Еконт до всички точки на страната, в рамките на един, два дни.
Споделяне
Свързани обяви