Маркуч за каналопочистване Lagina/C

11.99 лева
31.05.2024 143 ID 7546
Описание:
Маркуч за засмукване и транспортиране на вода, солена вода, леки химикали и други течности в селското стопанство, индустрията, строителството, каналопочистване, отпадни води, пясък и чакъл. Използва се за тежък режим на работа, където се изисква максимален вакуум, гъвкавост и устойчивост на ниски температури. Подходящ е за оборудване на цистерни, комунални автомобили и камиони за почистване на мобилни тоалетни.

Конструкция: здрава и гъвкава конструкция от супер еластичен материал, гладки стени отвътре, подсилени с удароустойчива PVC спирала
Покритие: Нагънато, устойчиво на смачкване, химикали, износване и метеорологични условия
Работна температура: -30°C/+50°C

Посочената цена се отнася за най-малкият диаметър. За конкретна цена, моля свържете се с нас.


Маркучите са налични на склад на различни дължини. За запитвания и персонални оферти, моля свържете се с нас.

Фирма Ди Ай Ес ЕООД е директен вносител и търговец на широка гама хидравлични и индустриални маркучи, накрайници, машини за
асемблиране както и аксесоари за тях. Работим с почти всички европейски производители, което ни позволява да предлагаме гъвкави решения и цени, за Вашите нужди.

В складовата ни база в гр. Варна поддържаме постоянни наличности на почти всички видове широко разпространени маркучи, както и специализирани маркучи за различните индустрии.

В гр.Велико Търново се намира и нашето ателие за хидравлика и пневматика, където на място можете да получите консултация, оферта и да Ви бъде сглобен маркуч с накрайници.

Изпращаме с Еконт до всички точки на страната, в рамките
на един, два дни.
Споделяне
Свързани обяви