Продавам машини с марката SCHEPPACH на ТОП цена от CMX

68 лева
01.12.2022 132 ID 6589
Описание:
CMX BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката SCHEPPACH на ТОП цени

Компанията Scheppach е основана в средата на 20 век в Германия, където и до днес се намира основната фабрика за производство на маркови продукти. Повече от 80 години успешно съществуване позволиха на марката Scheppach да се превърне в един от лидерите в производството на електрическо оборудване и инструменти, както за професионалисти, така и за любители и домашни майстори. По-голямата част от продукцията се произвежда в основния завод в Бавария. Основната дейност на Scheppach е производство на машини и инструменти за обработка на дървени изделия, машини за обработка на метални елементи. Продуктите на Scheppach включват професионални машини, по-достъпно полупрофесионално оборудване и бюджетни машини за домашна употреба. Абсолютно всички продукти с логото на марката са сертифицирани по DIN EN 9001:2000.

Всички машини и съоръжения са съобразени с най-новите постижения и разработки в областта на технологиите, безопасността на труда и ергономията на дизайна.

Cmx.Бг сме официален дилър на търговската марка Scheppach и предлагаме на нашите клиенти прахосмукачки, парочистачки, режещи машини, инструменти за рязане и кастрене, компресори за въздух и много други машини с марка Scheppach с високо качество и конкуренти цени.

Защо да закупите машини Scheppach от Cmx.bg:
• Ние сме оторизиран вносител на Scheppach на българския пазар, имаме богат опит в доставката и поддръжката на машини от тази марка;
• Поемаме пълни гаранционни задължения до 24 месеца и осигуряваме сервизна поддръжка;
• Организираме доставка на машини Scheppach в най-кратки срокове;
• Поддържаме постоянни наличности и разнообразен асортимент от машини с марка Scheppach;
• Предлагаме гъвкава ценова политика.

Ако желаете да закупите машини с марка Scheppach представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони.
Споделяне
Свързани обяви