Продавам машини с марката RAPTER HQ на ТОП цена от CMX

58 лева
02.12.2022 190 ID 6449
Описание:
CMX BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката RAPTER HQ ТОП цени

Rapter HQ Power Tools е марка електроинструменти от висок клас "хоби". Най - добро съотношение цена качество, подходящи за по - интензивна употреба от серията Rapter Power Tools в дома и от домашния майстор. Гамата включва както кабелни, така и безкабелни електроинструменти.
Фирмата се развива, разработва различни инструменти, необходими за различни видове ремонти. Rapter HQ се занимава основно с подобряване на ъглошлайфи, поялници, топлинни пистолети, акумулаторни бормашини, акумулаторни чукове, миксери, отвертки и други продукти. Rapter HQ Power Tools е създадена през 1995 г. е водещ производител на професионални електроинструменти и основен играч на световния пазар. Благодарение на своята търговска мрежа, обхващаща повече от 60 държави/региони, отлично представяне на продукта и добра пазарна репутация.

Cmx.Бг сме официален дилър на търговската марка Rapter HQ и предлагаме на нашите клиенти режещи машини, ударни бормашини, акумулаторни винтоверти и много други инструменти с марка Rapter HQ с високо качество и конкуренти цени.

Изберете Cmx.bg защото ние:
• Предлагаме до 2 години гаранция за машини с марка Rapter HQ;
• Поддържаме постоянни наличности и разнообразен асортимент от продукти с марка Rapter HQ;
• Предлагаме най-доброто съотношение между качество и цена на продукти с марка Rapter HQ;
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марка Rapter HQ.

Ако желаете да закупите машини с марка РАПТЕР HQ представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони.

В „CMX.Бг“ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.

Обадете се сега!
Споделяне
Свързани обяви