Паросчистачка МОП работещ само с чиста вода

80 лева
17.05.2023 239 ID 6440
Описание:
Всяка една домакиня знае колко много усилия и време отнема почистването на дома. Нашето предложение за теб е комбинираната мултифункционална парочистачка Steam Mop X12. С тази нова и иновативна почистваща машина, ще имате възможност да почистите без никакъв проблем много на брой повърхности като например: мрамор, камък, балатум, килими, керамика и др. Чрез силата на парата ние ще почистим, дезинфекцираме и ароматизираме нашия дом.
Една от причините, за да използвате този уред е, че не се използват почистващи препарати, парочистачката е много подходяща да се предпазим от алергии, отравяния и абсолютно безвредна за помещения с деца, болни и чувствителни животни. Поради неговите компактни и удобни размери може да се използва и за почистване на прозорци. Много по ефективен метод за почистване от познатите ни досега начини, просто сложете вода и тя ще се превърне в пара, а микрофибърната кърпа ще попие всичките нечистотии поради своята абсорбираща способност. Само за няколко секунди ще премахне всякакви упорити замърсявания и унищожава всички акари, бактерии, гъбички и плесен.
Дизайна на модела е много по добър от неговия предшественик поради своята по лека от всякога структура, по тънък и в много приятен зелен цвят. Разполагаме с мощен и многофункционален 12 в 1 уред за почистване с пара. Невероятната му мощност от 1300W и парата с температура 110 ° са повече от достатъчни премахва мазни петна и всякаква мръсотия дори да е застояла.
Преди да започнете да използвате устройството, моля, прочетете внимателно инструкциите за експлоатация. Не използвайте върху повърхности, които имат лак, дървени, тъй като може да проникне влага и да доведе до подуване. Не използвайте също и върху винил, линолеум или други повърхности, които са топло-чувствителни. Преди да използвате пробвайте върху малка повърхност, за да направите тест как действа върху повърхността. Проверете в ръководството за експлоатация, за какви повърхности е подходящ ако въпреки всичко не сте сигурни използвайте сам
Споделяне
Свързани обяви