Продавам машини с марката PROTECO на ТОП цена от CMX

62 лева
01.12.2022 139 ID 6416
Описание:
CMX BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката PROTECO ТОП цени

PROTECO започнаха през 1992 г. като AZ-SATELIT s.r.o. Вече почти 20 години компанията се занимава предимно с дистрибуция на едро на инструменти от световни лидери. Значителна част от продуктите на Proteco се произвеждат в Китай и Тайван според изискванията на компанията, но някои от продуктите Proteco идват и от европейски фабрики, особено от Германия и Италия. Може би си мислите, че в света има безброй фабрики за инструменти, но това не е така. Повечето производители произвеждат в едни и същи заводи, а крайните продукти се различават основно по качеството на вложените материали. Тъй като Proteco се стремят да подобряват качеството на техния асортимент в дългосрочен план, изискванията им към качеството на материалите също се увеличават, докато текущата тенденция е по-скоро обратната за известните марки. Днес гамата на Proteco се вписва в категорията на горния среден клас, поради което Proteco с гордост се придържат към мотото си - "Златната среда между инструментите".

Cmx.Бг сме официален дилър на търговската марка Proteco и предлагаме на нашите клиенти режещи машини, потопяеми помпи, перфоратори, ръчни телфери, лебедки, крикове, зарядни и стартерни устройства и много други продукти с марка Proteco с високо качество и конкуренти цени.

Изберете cmx.bg защото ние:
• Предлагаме до 2 години гаранция за машини с марка Proteco;
• Поддържаме постоянни наличности и разнообразен асортимент от продукти с марка Proteco;
• Предлагаме най-доброто съотношение между качество и цена на продукти с марка Proteco;
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марка Proteco.

Ако искате да закупите машина с марка ПРОТЕКО, изложена в нашия онлайн магазин, моля, направете поръчка на нашия уебсайт или ни се обадете. В " Cmx.Бг" доставяме и всички други видове машини за домашните майстори, строителите и промишлеността.

Обадете се сега!
Споделяне
Свързани обяви