Продавам машини с марката POWERMAT на ТОП цена от CMX

40 лева
30.11.2022 185 ID 6378
Описание:
CMX BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката POWERMAT на ТОП цени

POWERMAT са производител и доставчик на електроинструменти, заваръчна техника и уреди, необходими за строителни и градински работи. Продуктите POWERMAT имат всички необходими сертификати за безопасност и качество, издадени от европейски изследователски звена. В много богата оферта имаме както професионално оборудване за строителни фирми или работилници, така и инструменти за домашни майстори, които самостоятелно извършват голяма част от работата в къщата и градината . POWERMAT работи на пазара от 1990г. Започнаха като дистрибутор на електронни и заваръчни инструменти. Много доброто съотношение цена-качество и коректността в бизнеса позволиха на POWERMAT да спечели доверието на широк кръг клиенти и да разпери крилата си.

Днес Powermat продават продукти не само в Полша, но и в цяла Европа, като предлагат още компресори и агрегати, оборудване за работилници, вентилатори и овлажнители за дома, градински мебели, както и туристическо и спортно оборудване.

Cmx.Бг сме официален дилър на търговската марка Powermat и предлагаме на нашите клиенти газови калорифери и отоплители, режещи машини, шлайфащи машини, фрезоващи машини и много други артикули с марка Powermat с високо качество и конкуренти цени.

Изберете Cmx.bg защото ние:
• Предлагаме от 1 до 2 години гаранция за машини с марка Powermat, в зависимост от модела на закупеното оборудване;
• Поддържаме постоянни наличности и разнообразен асортимент от продукти с марка Powermat;
• Предлагаме най-доброто съотношение между качество и цена на продукти с марка Powermat;
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марка Powermat.

Ако желаете да закупите машини с марка ПАУЪРМАТ представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони.

В „Cmx.Бг“ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.
Споделяне
Свързани обяви