Продавам машини с марката MEISTER на ТОП цена от CMX

108 лева
20.11.2022 12 ID 6253
Описание:
CMX BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката MEISTER на ТОП цени

През май 2017 г. Conmetall GmbH & Co.KG и Meister Werkzeuge GmbH се сляха под новото име на компанията Conmetall Meister GmbH.
MEISTER са надежден, добре познат доставчик за сектора „Направи си сам“. На най-добрите търговци в бранша MEISTER са широко известни като доставчик на ръчни инструменти, санитарно оборудване, градински инструменти, малки железария, фитинги, електрически инструменти и електрическо оборудване. Търговските партньори оценяват широчината и дълбочината на съвременните качествени продукти MEISTER, както и силниятфокус върху обслужването. Conmetall Meister доставя портфолио от повече от 35 000 продукта с висока степен на иновации в областите на ръчни инструменти, санитарни, градински инструменти, дребна железария, обкови, електрически инструменти, електроинсталационни материали.

Cmx.Бг сме официален дилър на търговската марка MEISTER и предлагаме на нашите клиенти куфари и шкафове с инструменти, работни маси и тезгяси, скелета и платформи, стълби и степенки, транспортни колички и много други с марка MEISTER с високо качество и конкуренти цени.

Изберете Cmx.bg защото ние:
• Предлагаме до 2 години гаранция за машини с марка MEISTER;
• Поддържаме постоянни наличности и разнообразен асортимент от продукти с марка MEISTER;
• Предлагаме най-доброто съотношение между качество и цена на продукти с марка MEISTER;
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марка MEISTER.

Ако желаете да закупите машини с марка МЕИСТЕР представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони.

В „CMX.Бг“ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.

Обадете се сега!
Обявата не е проверена от администратора на сайта! Сайта не носи отговорност за съдържанието, достоверността и точността на обявата.
Споделяне
Свързани обяви