Продавам машини с марката MAVEL на ТОП цена от СМХ

145 лева
30.11.2022 152 ID 6248
Описание:
СМХ BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката MAVEL на ТОП цени

MAVEL произвежда макари и е на пазара от 30 години! Автоматичните макари MAVEL се продават по целия свят: в Русия, САЩ, Австралия, Египет, EAC, Южна Америка и цяла Европа. Mavel създава качествени продукти за авангардни професионалисти, които ценят механиката, технологиите и италианския дизайн. Това е компания с един продукт, която вярва, че специализацията е възможност, а не ограничение: тя ни предизвиква да развиваме и развиваме, с визия за бъдещето и нови технологии, функционални продукти, които са привлекателни, издръжливи и строго произведени в Италия.

Mavel също има патент за прекрасно малко изобретение на SLOWMOTION: бавно навиване, за оптимизиране на постепенното и стабилно навиване на кабели и маркучи. С намотките MAVEL вие оптимизирате производителността и сигурността на вашия бизнес. Ред: място за всеки кабел и всеки кабел на мястото си!

Смх.Бг сме официален дилър на търговската марка MAVEL и предлагаме на нашите клиенти автоматични макари с марка MAVEL с високо качество и конкуренти цени.

Изберете Смх.bg защото ние:
• Предлагаме до 2 години гаранция за машини с марка Mavel;
• Поддържаме постоянни наличности и разнообразен асортимент от продукти с марка Mavel;
• Предлагаме най-доброто съотношение между качество и цена на продукти с марка Mavel;
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марка Mavel.

Ако желаете да закупите машини с марка МАВЕЛ представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони. В „Смх.Бг“ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.

СМХ БГ предоставяме на клиентите си комплексно обслужване, а нашите експерти винаги са готови да дадат квалифицирана консултация по всякакви въпроси, свързани с предлаганите от нас продукти и оборудване.
Споделяне
Свързани обяви