Продавам машини с марката DEL WELDING на ТОП цена от СМХ

279 лева
12.11.2022 18 ID 6008
Описание:
СМХ BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката DEL на ТОП цени

Фирма АИГ-Заваряване е основана през 2002 година. Предметът на дейност е фокусиран върху всички аспекти, свързани с електродъговото и газо-кислородно заваряване и рязане на метали. Това включва производство и сервиз на заваръчни апарати с търговската марка DEL WELDING, внос и дистрибуция на заваръчни материали, аксесоари и лични предпазни средства. Партньори са на водещи световни производители на заваръчно оборудване и заваръчни материали, като ESAB AB Швеция, ABICOR BINZEL Германия, TRAFIMET Италия, OXYTURBO Италия, WELDAS САЩ и други. Производствената база на ДЕЛ, магазин и сервиз се намират в гр. София.

Смх.Бг сме официален дилър на търговската марка DEL WELDING и предлагаме на нашите клиенти апарати за плазмено рязане, аргонови апарати, инверторни електрожени, телоподаващи апарати и теплоподаващи апарати MIG/MAG с марка DEL WELDING с високо качество и конкуренти цени .

Изберете смх.bg защото ние:
• Предлагаме до 2 години гаранция за машини с марка Del Welding;
• Поддържаме постоянни наличности и разнообразен асортимент от продукти с марка Del Welding;
• Предлагаме най-доброто съотношение между качество и цена на продукти с марка Del Welding;
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марка Del Welding.

Ако желаете да закупите машини с марка DEL представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони. В „Смх.Бг“ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.

СМХ БГ предоставяме на клиентите си комплексно обслужване, а нашите експерти винаги са готови да дадат квалифицирана консултация по всякакви въпроси, свързани с предлаганите от нас продукти и оборудване.
Споделяне
Свързани обяви