Продавам машини с марката KOCEL на ТОП цена от СМХ BG

286 лева
30.11.2022 160 ID 5832
Описание:
СМХ BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката KOCEL на ТОП цени

Създадена през 1977 г. в Истанбул, KOÇEL Çelik Eşya Sanayi Anonim Şirketi работи в сектора на стоманените стоки и мебелите със своя 40-годишен опит. KOÇEL навлезе в сектора с производството на шкафове с чекмеджета, продължава да произвежда специални продукти за различни сектори, като разширява продуктовата си гама всяка година. KOÇEL Çelik, която е допринесла за развитието на турската индустрия от нейното създаване и е реализирала много нови инвестиции, повишава качеството в сектора всеки ден. KOÇEL, която произвежда продукти от световна класа, следвайки стриктно технологията , винаги дава приоритет на качеството и удовлетвореността на клиентите. Във всички процеси тя се стреми към удовлетворението на своите клиенти, както и към удовлетворението на своите заинтересовани страни.

Смх.Бг сме официален вносител на търговската марка KOCEL и предлагаме на нашите клиенти куфари и шкафове с инструменти, работни маси и тезгяси, транспортни колички, стойки, лати и стативи с марка KOCEL с високо качество и ниски цени .

Изберете смх.bg защото ние:
• Предлагаме до 2 години гаранция за машини с марка KOCEL;
• Поддържаме постоянни наличности и разнообразен асортимент от продукти с марка KOCEL;
• Предлагаме най-доброто съотношение между качество и цена на продукти с марка KOCEL.

Ако желаете да закупите машини с марка KOCEL представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони. В Смх.Бг предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.

СМХ БГ предоставяме на клиентите си комплексно обслужване, а нашите експерти винаги са готови да дадат квалифицирана консултация по всякакви въпроси, свързани с предлаганите от нас продукти и оборудване.

Обадете се сега!
Споделяне
Свързани обяви