Продавам машини с марката KJ POWER на ТОП цена от СМХ BG

13580 лева
30.11.2022 124 ID 5820
Описание:
СМХ BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката KJ POWER GENERATOR на ТОП цени

KJ Power (Турция) - модерен производствен комплекс за производство на дизелови генератори. Създадена през 1984 г. като подразделение на фабрики netPower (Tecnics Group, Италия), в началото на 2000 г. производствените мощности на подразделението - KJ Power се отделят в самостоятелно производство (предприятие). Това стана възможно благодарение на високото качество на оборудването, произведено в завода. От самото си създаване компанията е фокусирана върху производството на премиум електроцентрали с най-добрите двигатели - Perkins (Великобритания), Volvo Penta (Швеция), Deutz (Германия). Днес това е ултрамодерно роботизирано производство, изградено по „безпилотна технология“, където до 70% от технологичните процеси са роботизирани под електронно управление. Заводът отговаря изцяло на всички европейски стандарти и работи под контрола на ръководството на групата. За повече от тридесет години история компанията спечели доверието на потребителите по целия свят.

Смх.Бг сме официален вносител на търговската марка KJ POWER и предлагаме на нашите клиенти аварийни генератори за ток с марка KJ POWER GENERATOR с високо качество и конкурентни цени .

Изберете смх.bg защото ние:
• Предлагаме до 2 години гаранция за машини с марка KJ POWER;
• Поддържаме постоянни наличности и разнообразен асортимент от продукти с марка KJ POWER;
• Като официален вносител Смх Бг осигурява надежден сервиз и поддръжка на генератори, както и доставка на резервни части и консумативи;
• Предлагаме най-доброто съотношение между качество и цена на продукти с марка KJ POWER.

Ако желаете да закупите машини с марка KJ POWER GENERATOR представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони. В СМХ.Бг предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.

Обадете се сега!
Споделяне
Свързани обяви