Продавам машини с марката Karcher на ТОП цена от СМХ BG

125 лева
30.11.2022 171 ID 5819
Описание:
СМХ BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката Karcher на ТОП цени

Karcher е немска компания, която в момента е лидер сред производителите на висококачествена техника за прибиране на реколтата и почистване. Основана от талантливия немски инженер Алфред Керхер през 1935 г. в Щутгарт. Пътят й към върха започва с производството на тигелна пещ и промишлен нагревателен елемент през 1935 г. Днес Karcher е лидер в производството на прибираща и почистваща техника, която е високо ценена и считана за най-добрата в света. За разлика от конкурентите, компанията произвежда малко оборудване, но това не й попречи да израсне до статута на гигант. Или може би фактът, че тя не се цели в други области, и й позволи да стане най-добрата. Сега можете да си купите мини мивка, машина за сушилня, метачна машина, станция за парно гладене, помпа, градинска техника, парочистачки, прахосмукачка Karcher и много други. Цялото оборудване е с най-високо качество и технологичност.

Смх.Бг сме официален вносител на търговската марка Karcher и предлагаме на нашите клиенти прахосмукачки, парочистачки, водоструйки, пароструйки, подопочистващи машини, аксесоари за почистваща техника, градински помпи, акумулаторни прахосмукачки, акумулаторни батерии, зарядни устройства и много голямо разнообразие то продукти с марката Karcher на ниски цени .

Изберете смх.bg защото ние:
• Предлагаме до 2 години гаранция за машини с марка Karcher
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марката Karcher
• Разполагаме с резервни части за марката Karcher
• Поддържаме постоянни наличности и разнообразен асортимент от продукти с марка Karcher
• Предлагаме най-доброто съотношение между качество и цена на продукти с марка Karcher

Ако желаете да закупите машини с марка Karcher представени в нашия онлайн магазин, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони. В Смх.Бг предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.

Обадете се сега!
Споделяне
Свързани обяви