Продавам машини с марката HOLZMANN на ТОП цена от СМХ BG

64 лева
30.11.2022 140 ID 5809
Описание:
СМХ BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката HOLZMANN на ТОП цени

Корените на HOLZMANN и ZIPPER датират от 1886 г. Тогава Йохан Шоргенхубер с много малко служители той основава своята ковачница в Хаслах. Няколко години по-късно Йохан Шоргенхубер взел ковачницата от баща си и започнал да търгува с различни продукти. Така се постави основата на една успешна търговска компания. Преди около 30 години Клаус Шьоргенхубер и неговият партньор Ерих Хумер дадоха живот на търговската марка HOLZMANN и направиха голяма крачка на международния пазар със своите дървообработващи и металообработващи машини. Днес Holzmann е вашият надежден партньор в секторите на дървообработването, металообработването, металообработването на ламарина и доставката на работилници. През 30-годишна си история HOLZMANN усвоили умения за работа с дърво и метал, усвоили оборудването за работа с тези материали. Днес Holzmann има всички основания да се гордее с опита си! HOLZMANN са готови да отговорят на изискванията на съвременния купувач и актуалните нужди на клиентите с богата и внимателно подбрана гама от продукти.

СМХ БГ сме официален представител на Holzmann в България и предлагаме богат асортимент от режещи машини, аксесоари за режещи машини, работни маси и тезгяси, стругове, шлайфащи машини, прахосмукачки, парочистачки, обработка на тръби, настолни бормашини, абрихт щрайхмус, аксесоари за пробивни машини, длета, кантиращи машини, машини за заточване и много други продукти с марката Holzmann на ТОП цени .

Защо да изберете смх.bg:
• Предлагаме Гаранция и Извънгаранционен сервиз.
• Голяма част от предлаганите продукти и резервни части са на склад, което дава възможност при спешна доставка на оборудване или ремонт доставката да е в най-кратки срокове.
• Предлагаме най-доброто съотношение между качество и цена.

Ако желаете да закупите машини с марка Holzmann, представени в онлайн магазина на компанията, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони.
Споделяне
Свързани обяви