Продавам машини с марката Hitachi на ТОП цена от СМХ BG

89 лева
30.11.2022 109 ID 5808
Описание:
СМХ BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката Hitachi на ТОП цени

HIKOKI е японска марка електроинструменти и градинска техника.
Марката HIKOKI се появи през 2018 г., когато Hitachi Power Tools беше закупена от най-големия инвестиционен фонд KKR и преименувана на HiKOKI Power Tools. Така марката Hitachi в категорията електроинструменти вече е HIKOKI. Гамата, характеристиките на моделите, производството - всичко остава както преди, но има допълнителни ресурси за развитие и по-голяма гъвкавост за отговор на изискванията на пазара. Новото име е наследник на името Koki на Hitachi (Koki на японски означава „инструмент“) и в същото време показва връзка с високите технологии и пазарното лидерство (High).

СМХ БГ сме официален представител на ХИТАЧИ в България и предлагаме богат асортимент от инструменти режещи машини, акумулаторни винтовери, акумулаторни бормашини, акумулаторни перфоратори, перфоратори, шлайфащи машини, къртачи, електрически бормашини, акумулаторни гайковери и много други продукти с марката Hitachi на ТОП цени .

Защо да изберете смх.bg:
• Предлагаме Гаранция и Извънгаранционен сервиз.
• Голяма част от предлаганите продукти и резервни части са на склад, което дава възможност при спешна доставка на оборудване или ремонт доставката да е в най-кратки срокове.
• Даваме най-доброто съотношение между качество и цена.

Ако желаете да закупите машини с марка Hitachi, представени в онлайн магазина на компанията, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони. Очакваме Ви! В СМХ БГ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.

Започнете да пазарувате в нашия онлайн магазин сега. Изберете инструменти и аксесоарите за продуктивна работа!

СМХ БГ предоставяме на клиентите си комплексно обслужване, а нашите експерти винаги са готови да дадат квалифицирана консултация по всякакви въпроси, свързани с предлаганите от нас продукти и оборудване.

Обадете се сега!
Споделяне
Свързани обяви