Продавам машини с марката HERZ на ТОП цена от СМХ BG

48 лева
30.11.2022 118 ID 5807
Описание:
СМХ BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката HERZ на ТОП цени

HERZ Armaturen Ges.mbH (част от HERZ GROUP) е водещ световен производител на балансиращи, термостатични и спирателни вентили, фитинги, колектори и други продукти, използвани за монтаж в отоплителни, водоснабдителни и хладилни системи. Всички продукти на HERZ се произвеждат в рамките на Европейския съюз и отговарят на европейските и руските стандарти за качество. HERZ е основана през 1896 г. като Gebauer & Lehrnen. Улица Херцгасе във виенския квартал Фаворитен е първият адрес на компанията, а по-късно дава името на международния концерн. Днес HERZ оперира в международен план от централата си във Виена в повече от 100 държави. Компанията има повече от 3400 служители и 38 производствени обекта по целия свят. Дългогодишният опит и най-високото качество, потвърдени с подходящи сертификати, съчетани със специализация в областта на отоплението и инженерния контрол, са в основата на производството на модерни и иновативни продукти, произведени под марката HERZ.

Смх.Бг сме официален вносител на търговската марка HERZ и предлагаме на нашите клиенти инструменти за лепене на винил и инструменти на строителни материали с марката HERZ на ТОП цени .

Защо да изберете смх.bg:
• Предлагаме до 2 години гаранция за машини с марка HERZ
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марката HERZ
• Доставяме части за марката HERZ
• Голяма част от машините, консумативите и резервните части, които предлагаме са постоянно на склад.

Ако желаете да закупите машини с марка HERZ, представени в онлайн магазина на компанията, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони. Очакваме Ви! В СМХ БГ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.

Започнете да пазарувате в нашия онлайн магазин сега. Изберете инструменти и аксесоарите за продуктивна работа!
Споделяне
Свързани обяви