Продавам машини с марката Gmax на ТОП цена от СМХ BG

92 лева
30.11.2022 110 ID 5801
Описание:
СМХ BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката Gmax на ТОП цени

Gmax е марка, която предлага широка гама от помпи за дома, индустрията и селското стопанство. Gmax се придържат към най-високите стандарти на съвременното автоматизирано производство, предлагайки на българските производители и потребители отлично съотношение цена-производителност. Работят с доверени партньори в цялата страна, за да направят техните продукти лесно достъпни за всеки потребител. Gmax е фирма, която доставя всички видове помпи. Gmax следват световните тенденции и се стремят да предоставят иновативни продукти и услуги. Gmax се придържат към най-високите стандарти на съвременното автоматизирано производство, предлагайки на българските производители и потребители отлично съотношение цена-качество. Доказаха, че са отговорни, устойчиви и клиентите им могат да разчитат на качествени продукти и добро обслужване.

Смх.Бг сме официален дилър на търговската марка ГМАКС и предлагаме на нашите клиенти машини и инструменти за двор и градина, сондажни помпи, аксесоари за хидрофори, градински помпи, бензинови монофазни генератори, центробежни помпи, хидрофори, бензинови помпи и друга техника с марката Gmax на ниски цени .

Защо да изберете смх.bg:
• Предлагаме до 2 години гаранция за машини с марка Gmax
• Предлагаме обслужване и ремонт на продукти с марката Gmax
• Доставяме части за марката Gmax
• Разполагаме с трайни наличности от продукти с марка Gmax

Ако желаете да закупите машини с марка Gmax, представени в онлайн магазина на компанията, направете поръчка на уеб сайта ни или се обадете на нашите телефони. Очакваме Ви! В СМХ БГ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.

Започнете да пазарувате в нашия онлайн магазин сега. Изберете инструменти и аксесоарите за продуктивна работа!

Обадете се сега!
Споделяне
Свързани обяви